lunes, 7 de junio de 2010

Foto amb José Rios


Bon dia Senyors!


Aquest dissabte passat vem decidir retrobar-nos amb Collserola, per aprofitar i fer una rodadeta ben suau, tot recordant la marató de Copenague. Com de pla ja n'estàvem ben farts, vem decidir fer el nostre recorregut curt habitual de muntanya: Pkg Aigües- Pista bombers Vallvidrera -Font de la Budellera-Can Cortés i tornada pels vivers de Can Borni, uns 11kms llargs, però divertits. Com que les cames era el primer dia que feien pujada després de la marató, va ser un xino-xano amb el Marc, que ja tocava, doncs les darreres 4 o 5 setmanes pre-marató habien estat de tot menys tranquiles, sempre amb el crono a la mà...Comencem a les 7.45 del matí de dissabte (les obligacions familiars apreten) i fem el recorregut a bon ritme, però controlat, fa sol i una mica de calor, però s'aguanta.

Bé aquesta entrada era només per aprofitar i saludar el José Rios i desitjar-li el millor pels Europeus de Barcelona. Va ser d'allò més agradable xerrant amb nosaltres i em va donar records per la Elisabet, doncs van entrenar i anar a curses moltes vegades junts a les ordres de Vicente Ejido, ella pel Barça i ell pel Nike,...d'això fa una mica de temps. La veritat és que va ser una conversa ràpida, doncs estava esperant el Nacho Caceres per fer 2h de rodatge (suposo que tenim una concepció diferent del que es rodar...), ens va envejar una mica pel fet de que ells encara havíen de començar i nosaltres ja marxàvem, però que potser aquests entrenos anirien bé, ja que com ens va dir, estava il.lusionat de córrer a BCN la marató dels Europeus, però que l'hora prevista de la cursa, les 10 del matí la faria molt i molt dura. Des de celularunning li enviem els millors desitjos per la marató.

Com a comentari, li portaré aquesta foto a la meva mare, perque vegi que encara hi ha gent més prima que el seu fill...

També ens vem trobar amb la Maria Sarrado, que tornava a rodar per les aigües, segur que poc a poc, tot just la feina li permeti, torna a reenganxar-se a les curses.

Apa doncs, que vagi bé la setmaneta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario