lunes, 18 de enero de 2010

25kms Aigües ...canviem de terreny


Doncs això, arribat el cap de setmana s'havia d'aprofitar per fer una tiradeta una mica llarga, i tot i que semblava que cadascú ho faria com i quan pogués, al final vem poder començar junts l'Eloy, el Toni i jo. També vem tirar de contactes i vem córrer amb el Francesc Guim fins el km5 i amb el Joan Monguillot que ens va acompanyar tota la tirada, doncs ell també té marcat el dia 7 al calendari.

Vem acabar fent 25kms, sortint del parking de les aigües costat Av.Tibidabom, per anar fins al final (km8), baixar a la rotonda (km9,2), i llavors enfilar per la pista voltejant el St.Pere Màrtir direcció Vallvidrera i després cap al Pantà. En arribar al km12,5 mitja volta i tornada pel mateix lloc,...bé aqui vem fer un caminet que trobo molt maco i que paral.lel a la pista es fa ben divertit.

De nou a les aigües vem començar un progressiu d'aquells que molt probablement no s'havien de fer doncs dijous i divendres ja havíem apretat, però en fi,...la celula running té els seus defectes i allà no va afluixar ningú,...el km22 i el 23 van passar-se a 3:35 i 3:28,...no està gens malament si veiem la quantitat de kms que havíem fet a 4:00- 4:05

Doncs això, suma i segueix...

No hay comentarios:

Publicar un comentario