lunes, 14 de diciembre de 2009

El mateix, però més lent que l'Eloi

Doncs això, aqui està el meu relat. Seré breu, doncs el protagonista ja ho ha dit tot. Sortim amb fred i un xiri-miri que no ens va deixar en cap moment ( o això crec). El terra estava bé però en algun lloc relliscava massa, i de seguida els peus van quedar ben xops. L'Eloi de sortida volia anar amb el grupet del Casas Ledesma, però com està com un tiro, va tirar endavant. Jo aprofitant la baixada del 5 vaig fer un esforç extra (3'19" en un km) per enganxar-me en aquest grupet, si em portaven fins el 10, perfecte, i després ja faria, per sort vaig patir i aguantar allà fins el final. Vem fer un grup de 5 que crec que va anar a ritme fins el 18 on allà cadascú va fer el que va poder. Els meus passos cada 5 van ser:

17:44 - 35:22 - 53:36 - 1:11:42 - 1:15:45 (15a posició)
Molt content, doncs no pensava aguantar gaire en aquell grupet, però les sensacions eren de que estàvem anant més ràpid. Va estar bé també anar creuant-nos amb l'Eloi, animant-nos doncs realment ahir tots dos vem estar a l'alçada, i tots dos vem acabar satisfets.Després d'arribar et notaves totalment contracturat per l'aigua i el fred, i com diu el crack, obrir el cotxe va ser complicat.

Per darrera la Eli va fer 2a amb 1h28, a 1 minut de la Vinyet Noguero. Un altre podi! i un Barni, la mascota dels europeus 2010 per tal de que jugués l'Aran.

Això sí, avui les cames són com les de Pinocho.

1 comentario:

  1. Juanan, te ha salido una carrera muy buena, así que a entrenar a saco y bajar de 1:15 que es lo que toca.

    Pepe

    ResponderEliminar